2021. június 18. 12:04 - Lóczi Dóra

Úszóversenyre készül a fürdő

Kancsó Jánossal a Rozmár Szenior Úszóklub Egyesület elnökével a Rózsa fürdőben beszélgettünk, mely az idei nemzetközi szenior úszóverseny helyszíne is lesz.

blog_2021_06_3_1.jpg

Örömmel számolhatunk be róla, hogy idén is megrendezésre kerül a szenior úszóverseny!

Igen, immár a XIV. Tótkomlósi Nemzetközi Szenior Úszóverseny kerül megrendezésre a Rózsa Fürdőben. Várunk külföldről is versenyzőket, és természetesen a hazaiakat is nagy szeretettel várjuk. Amellett, hogy ez egy kőkemény verseny, családbarát rendezvény is, hiszen a szenior versenyzők hozhatják a gyerekeiket, esetleg unokáikat is. Van a versenyszámok között családi váltó is.

Tavaly a vírushelyzet miatt korlátozott létszámmal lehetett csak megrendezni ezt a versenyt. Idén mire számítanak?

Legalább akkora létszámra idén is számítunk. Mivel van még egy hónap addig, reméljük, hogy megnyílnak a határok és többen tudnak jönni külföldről is. Vannak érdeklődések Szerbiából, Ausztriából, Németországból, Romániából is.

Mi lesz a rendezvény pontos időpontja?

Július 17-én, szombaton 10 órai kezdettel várunk szeretettel mindenkit!

Milyen egyéb programokra, rendezvényekre készülnek még a Rozmárok?

Nagy bánatunk, hogy nem versenyezhettünk az Európa bajnokságon, ami törlésre került. Nagyon sajnáltuk, mert heten indultunk volna az egyesületből, de mivel ez egy hatalmas létszámú verseny lett volna, különböző
korosztályokból, sajnos nem lehetett volna betartani a biztonsági előírásokat.

Nem lesz ennek pótlása?

Úgy értesültem, hogy Rómában kerül megrendezésre, de talán lesz világbajnokság is. Részleteket illetve időpontokat azonban még nem tudunk.

Idén már versenyeztek is a Rozmárok. Hogy sikerült?

Az idei első versenyen Szentesen voltunk. Elég szép eredményeket sikerült elérnünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr9516597676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása