2021. május 31. 09:05 - Lóczi Dóra

Wellding Kupa Tótkomlóson

2020-ban első alkalommal adott otthont a Wellding kispályás labdarúgó tornának a tótkomlósi futballpálya. A sportesemény megmozgatta a környék labdarúgóit, melynek eredményeképpen 19 csapat nevezett be. Mint azt Valki Alex szervezőtől megtudtuk, az idei előkészületek is jól haladnak, és bíznak benne, hogy ismét megrendezhetik a méltán népszerű tornát.

blog_2021_05_9.jpg

Jó hír, hogy ismét lesz Wellding Kupa Tótkomlóson.

Igen a tavalyi nagy sikerű rendezvény után, idén is megrendezzük a Wellding Kupát.

Kik vesznek rajta részt? Honnan hívtok csapatokat?

Egyelőre 16 csapat nevezett a maximális 20-ból. Jönnek Szentesről, Szegedről, Gyomaendrődről, Tótkomlósról 2 csapat, Orosházáról, Szerbiából, ha sikerül, és Makóról.

Mi a rendezvény tervezett időpontja?

2021. június 20-án reggel 7 órakor fogunk rajtolni, és négy pályán fogunk játszani.

Mivel készültök még erre a napra a sportrajongóknak?

A remek hangulaton kívül vattacukorral várjuk a szurkolókat, és ha minden jól megy, egy közös főzés is tervben van.

Honnan merítettétek az ötletet, hogy ebből hagyományt csináljatok Tótkomlóson is?

15 éves korom óta szervezek tornákat, többek közt Ambrózfalván és Békéssámsonon is, és gondoltam Tótkomlóson is lenne igény egy ilyen rendezvényre.

Mi volt a tavalyi torna visszhangja? Hogy tetszett a résztvevőknek és a szurkolóknak?

A szurkolóknak nagyon tetszett, jó volt a visszhangja. A részvevőknek pedig csak azért nem, mert természetesen mindenki nyerni szeretne.

Milyen díjat kapnak a legjobbak?

Ugyanúgy ahogy tavaly, a négy csoportelsőt különdíjban részesítjük, ezen kívül a gólkirály, a legjobb kapus és a legjobb mezőnyjátékos szintén különdíjban részesül. Az első három helyezett oklevelet és kupát kap, valamint az első helyezett 100.000,-Ft jutalomban részesül.

Van esetleg olyan célja is ennek a rendezvénynek, hogy a fiatalabbakat ösztönözzétek a sportolásra?

Hála Istennek tavaly is voltak fiatal csapatok, akik tudták, hogy nagyon kevés esélyük van a győzelemre, mégis részt vettek a tornán, de vannak akár 50 év feletti résztvevőink is.

Gondolom akkor nem csak a győzelem a cél, hanem a közös mozgás és akár egy közös bulinak is felfogható ez a torna? 

Igen így van! Rengeteg olyan ismerősünk jön, akikkel nagyon ritkán tudunk találkozni, és többnyire a csapatok is ismerik egymást. A jó hangulat garantált, úgyhogy szeretettel várjuk a szurkolókat, és még elfogadjuk a jelentkezéseket is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr5516577504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása