2021. február 25. 11:25 - Lóczi Dóra

Új ügyvezető a fürdő élén

Nemrégiben vezető váltás történt a Komlós Településszolgáltató Kft. élén. Az alábbi beszélgetésben az új ügyvezető igazgató, Czuczor Attila mutatkozik be olvasóinknak. Riportunkból kiderül, hogyan sikerült beilleszkednie a munkatársak közé és milyen tervei vannak a jövőt illetően.

blog_04_04_1.jpg

Mennyire sikerült megismernie a Rózsa Fürdőt az eltelt körülbelül egy hónap alatt?

Igyekszem megismerni a területet és a kollégákat, kezdem felvenni a ritmust. Nagyon sok információt kaptam, ezt igyekszem hasznosítani. Hála Istennek van segítségem is, hiszen nagyon erős szakmai támogatást kaptam a kollégák részéről.

Amikor az ember megpályáz egy ilyen nagy feladatot, akkor nyilván valami motiválja. Mi volt az, ami Önt arra késztette, hogy megpályázza a Komlós Településszolgáltatási Kft. ügyvezetői posztját?

Talán a feladat összetettsége az, ami a legnagyobb kihívást és legnagyobb próbatételt jelentheti most nekem a következő időszakra. 4 évre választott meg a testület, és feladatunk lesz bőven, hiszen itt nem csak a fürdő és a gyógyászat üzemeltetéséről van szó, hanem egy teljes város üzemeltetéséről és Európai Uniós projektekről is. Ha csak ezt az évet nézem, akkor azt mondom, hogy két projekt be kell, hogy fejeződjön, mégpedig az inkubátorház és az ipari park. Már ez a kettő úgy gondolom, hogy teljes embert kívánna. De van egy jó csapat, és remélem, mielőbb látják majd annak az eredményét az itt lakók, hogy hatékonyan és jól fogunk dolgozni.

Az eddig tapasztaltak alapján, melyik területen látja leginkább szükségét a fejlesztésnek, odafigyelésnek?

Mindenhol. A fürdő a pandémiás helyzet miatt sajnos nem tud teljes létszámban és teljes kapacitással működni. Egy teljesen új életciklus kezdődik majd, ha már legalább részleges nyitásra lesz lehetőség. Egyedül a gyógyászat tudta megtartani a „vendégkörét”. A településüzemeltetésnél megy, halad a munka, ott azonban a géppark elöregedése ad újabb feladatot. A munkaerő szervezése is fontos feladat. Törekszünk arra, hogy minden kolléga jókor, jó helyen legyen. A két futó projekttel pedig mindennapos teendők vannak. Ezzel kapcsolatban remélem, hogy az utolsó negyedévben már pozitív hírekről tudunk majd beszámolni.

A Rózsa Fürdő mindig a komlósiak szívügye volt. Mit tud ígérni, illetve milyen lehetőségeket tud felvázolni a Rózsa Fürdő fejlesztése tekintetében, hiszen ez mindig foglalkoztatja a lakosságot?

Úgy gondolom, hogy a fürdő az egyik ikonikus intézménye a környéknek. Feladataink lesznek. Van egy elnyert projektünk a gyógymedence felújítására, a burkolat cseréjére, és remélem, hogy már elmondhatom, hogy a 2021-2027-es uniós ciklusban szeretnénk egy nagyobb beruházást végrehajtani itt a fürdő területén. Mindezek tudatában azt hiszem, elég jelentős változásnak nézünk elébe, de mindez egyelőre előkészítési stádiumban van. Mindenképpen szeretnénk, ahova lehet, a vendégek számára is látható fejlesztéseket elvégezni. Emellett úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy a fürdő működését biztosító infrastruktúra is megújuljon. Jobb és hatékonyabb működést szeretnénk, mire újra nyithat a fürdő a vendégek előtt.

Ha a fürdő megnyithatja kapuit, akkor nyilván nagy igény lesz a programokra is. Ezen a téren, hogy tudnak majd színesíteni?

Vannak új ötleteink, és vannak olyan programok, amiket az eddig tapasztaltak alapján érdemes tovább vinni. Újdonságokra is igényt látok, de sajnos a konkrétumokról nem nagyon tudok most beszámolni, mert helyzetben a fürdő nyitása az elsődleges cél. Természetesen szeretnénk programokat, és ezért szívesen együttműködünk akár a civil szervezetekkel, akár a kultúráért felelős területekkel, de egyelőre konkrét dolgokról nem tudok beszámolni.

Az elmúlt hetekben nyilván Tótkomlóssal is meg kellett ismerkednie, hiszen a fővárosból érkezett hozzánk. Mik az első benyomásai?

Többeknek elmondtam már, hogy gyakran átjártam Párkányba jó sztrapacskáért, mert imádom. Ott az utcanév táblákon fölül szlovákul, alul magyarul vannak kiírva a nevek. Amikor ideértem Tótkomlósra, akkor ugyanez az érzés fogott el, csak itt fordítva szerepelnek a magyar és a szlovák feliratok. Egy picit mezővárosban érzem magam, hiszen a település elrendezése ezt mutatja. Ami számomra nagyon pozitív, az a nyitottság, amit az emberek szemében, és viselkedésében látok. Ahogyan letegeznek, az őszinte megnyilvánulások, a segítségnyújtás. Ez nagyon jólesik, nem is reméltem, hogy ilyen lesz a fogadtatás. Úgy gondolom, hogy ez érték, és akik idelátogatnak, majd ha már lehet, akkor ők is ilyen barátságos fogadtatásban részesülnek majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr3416438890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása