2020. augusztus 03. 09:43 - Lóczi Dóra

Közös program az NMI Békés Megyei Igazgatóságával

andi.jpgPartnerszervezetként a Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatósága munkatársai is közreműködtek a Kossuth Rádió Országjáró Szombat Délelőtt és Délután című élő műsorában. Erről az együttműködésről beszélgettünk Sipos Andrea megyei igazgatóval.

A Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatósága munkatársai is itt voltak Tótkomlóson, karöltve a Kossuth Rádióval. Mivel várták az érdeklődőket?

Nagy szeretettel mindenekelőtt. A felnőtteknek készültünk Hungarikum- totóval, amelyben a nemzeti értékek, a hungarikumok találhatók. A gyerekeknek pedig kirakóval, kifestővel, különböző kvízjátékokkal készültünk, és természetesen értékes nyereményekkel.

Az NMI-nek vannak aktív kapcsolatai Tótkomlóson az itt működő intézményekkel. Melyek ezek, és hogyan tudnak együttműködni?

A Nemzeti Művelődési Intézet szorosan együttműködik az itteni közművelődési feladatellátó kollégákkal. Számos közös programunk valósult már meg, folyamatos a kapcsolattartás a településvezetés és a kollégák között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr7616101824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása