2020. július 02. 10:45 - Lóczi Dóra

„Jaj úgy élvezem én a strandot…”

A nyári szünidő tartalmasabban telik, ha gyermekeink a nyári táborok változatos programjain vehetnek részt. Városunkban az egyik évről-évre visszatérő nagy kedvenc a strandtábor. A kellemes környezet, a víz közelsége mindig is népszerűvé tette a szülők és gyerekek körében. Három éve új team állítja össze a programot és irányítja a tábor életét. A részletekről beszélgettünk Nyiregyházki Rolanddal, a Rózsa fürdő marketing- és PR- ügyintézőjével.

blog_07_02.jpg

Ha nyár, akkor természetesen strand tábor! Mivel várjátok az idei évben a gyerekeket?

Idén már harmadik alkalommal szervezzük mi a strand tábort, ismét 3 héten keresztül várjuk a gyerekeket. Vannak változások, de van, ami olyan jól bevált, hogy meghagytuk idénre is. Például az alapkoncepciónk változatlanul az, hogy a gyerekek minél jobban érezzék magukat nálunk. Pedagógusaink, Révész György és Révész Natália évek óta. Ebben sem akartunk változást. Azonban rengeteg új programmal is készülünk. Több mint húszféle  programból választhatnak a gyerekek, nap, mint nap. Az étkezést is teljesen megreformáltuk, hogy még
változatosabb, és egészségesebb ételekkel várjuk őket.

Ezekből a programokból egy kis ízelítőt adnál nekünk?

Nyilván a strandolás és a vizes programok a legfőbb vonzereje ezeknek a táboroknak, főként a vízben rendezett versenyek, játékok. Emellett lesznek kézműves foglakozások, agyagozás, és jönnek képzett oktatók is, akik
segítségével mini tánckurzusokon is részt vehetnek a gyerekek. Erről egyébként videofelvétel is készül majd, amit a szülők is megkapnak. 

Mi van azokkal a gyerekekkel, akik esetleg még nem tudnak úszni? 

Természetesen ők sem fognak unatkozni, rengeteg szárazföldi programmal is készülünk, és bent a fürdő területén berendezünk egy játszó kuckót is számukra.

Melyik korosztályt várjátok leginkább?

Idén kicsit megemeltük az alsó korhatárt. 6 éves kortól várjuk a gyerekeket, felső korhatárt nem határoztunk meg. Tavaly például volt 14 éves gyerekünk is, aki nagyon jól érezte magát nálunk legidősebbként is. Nagyon sok szeretettel várunk minden táborozni vágyó gyereket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr9515978770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása