2020. június 17. 12:05 - Lóczi Dóra

Indul a táboroztatás

Épphogy befejeződött a tanév, - a szülők és gyerekek legnagyobb örömére - kezdődnek a nyári táborok. Elsőként a sporttábor indul. A részletekről faggattuk a Tótkomlósi Torna Klub elnökét, László Dávid táborvezetőt.

blog_045.jpg

Milyen programokkal várjátok a gyerekeket az idei sporttáborba?

A gyerekeket mindenféle labdás játékkal várjuk. Délelőttönként focit tervezünk, illetve még valamilyen labdás sportot lehet kipróbálni. Például teniszt, kosárlabdát, röplabdát. Időjárástól függően a délutánokat a Rózsa Fürdőben tervezzük eltölteni. A hét egyik napján kirándulunk majd a makói kalandparkba, és a Lombkorona sétányon is végig megyünk. Egy délután pedig Mezőhegyesre látogatunk majd el, ahol a Ménesbirtokot fogjuk megtekinteni. Tehát egy sportos, kalandos hetet tervezünk a gyerekeknek.

Mivel nem kifejezetten focitábor, így gondolom, nem csak a fiúkat várjátok?

Így van! Valóban 7-14 éves korig várjuk a gyerekeket, fiúkat és lányokat is! Mindenkit, aki sportolni, mozogni szeret. 

Ilyen időjárási viszonyok mellett számítani kell esős napokra is. Terveztek-e valamit rossz idő esetére? 

Igen, ha esős idő lesz, akkor a Szlovák Iskola tornatermében leszünk, és benti edzéseket tartunk.

Meddig lehet jelentkezni az idei sporttáborba? 

A tábor június 22-26-ig tart majd. Akár még 22-n reggel is lehet jelentkezni, meg tudjuk oldani az étkeztetést is, akár aznap is. Ha már az étkezést említed, milyen ellátást kapnak a gyerekek? Napi 4- szeri étkezést biztosítunk. Reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak, és természetesen megfelelő mennyiségű folyadék is a gyerekek
rendelkezésére áll majd.

Akkor ez a tábor megfelelő alternatíva lehet a dolgozó szülők számára is, hiszen egész napos felügyeletet biztosít! 

Így van. Sőt a vidéki gyerekek számára meg tudjuk oldani az utaztatást is, amennyiben van erre igény. Ezen kívül azoknak a gyerekeknek a számára, akiknek a szülei tovább dolgoznak 16 óránál, tovább is tudunk felügyeletet
biztosítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr9515815300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása