2020. április 22. 10:37 - Lóczi Dóra

Koronanapló – 4.

blog_010.jpg
A Szekeres Étterem üzemeltetőjével beszélgettünk a jelenlegi helyzetről - Szántó Gábor


A szigorítások sújtották a vendéglátó egységeket is, olyannyira, hogy be is kellett zárni. Milyen módon tudjátok így kiszolgálni a vendégeket?

Ez így igaz. Március 27-től nekünk is meg kellett szüntetni a helyben fogyasztást. Azóta bevezettük a teljes körű, díjmentes ételkiszállítást Tótkomlós területén. Ezzel próbálunk segíteni az itteni lakosoknak


Milyen az ételek palettája, illetve milyen módon rendelhetnek a vendégek?

A heti menünk továbbra is a megszokott minőségben és módon elkészítésre kerül. Ezen kívül az étlap teljes kínálatát megrendelhetik a vendégek. Ezt telefonon, e-mailben vagy Facebook üzenet formájában is megtehetik. Telefonon a 06/70-285-6464-es telefonszámon tudnak minket elérni, reggel 8-tól délután 2-ig.

Mennyi idő szükséges a kiszállításhoz?

Menürendelést 9:30-ig tudunk fogadni, az étlapról történő rendelés teljes nyitvatartási időben leadható.

Gondolom fokozottabban kell ügyelni a higiénés szabályok betartására, mi az, amire még jobban ügyeltek?

Természetesen eddig is szigorúak voltak a követelmények, de amire most nagy hangsúlyt fektetünk, az a rendszeres fertőtlenítés, még gyakoribb kézmosás, kötelező maszkviselést rendeltem el az étterem területén, valamint a gumikesztyű rendszeres cseréjét is.

Hogyan fogadták ezt a komlósiak, mennyire élnek a lehetőséggel?

A korábbi előfizetőink megmaradtak, egyelőre ez még nem fejlődött fel olyan szintre, amit vártunk, de kitartunk, és bízunk benne, hogy pozitív irányba még el tud ez mozdulni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr3615631022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása