2021. február 25. 13:29 - Lóczi Dóra

Kampányok a kerékpározás népszerűsítéséért

A kerékpárút építésének befejezése kapcsán két kampány meghirdetésével kívánják népszerűsíteni a kerékpározást településünkön. A részletekről Deák- Fogarasiné Borsányi Csilla igazgatási ügyintézőt kérdeztük.

 blog_06_05.jpg

Befejeződött a kerékpárút kiépítése. A kerékpárút birtokba vételéhez illetve megismeréséhez kapcsolódóan különböző felhívásokat intéztek a lakossághoz. Melyek ezek?

Három kampányt indítottunk most útjára. Az egyik a „Bringázz a suliba”  elnevezésű kampány, a másik a „Bringázz a munkába” elnevezésű kampány, illetve egy rajzpályázat is indult. A „Bringázz a suliba” kampányra olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik kerékpárral járnak iskolába. Egy hónap időtartam alatt 5 alkalommal kell azt igazolni fényképpel, hogy kerékpárral érkeztek az iskolába. Ezeket a fényképeket a bringazzasulibatk@gmail.com e-mail címre várjuk szeretettel. A jelentkezési lapokat szintén erre a címre várjuk.

Az ügyes kezűeknek is lesz ismét rajzpályázat.

Így van, a rajzpályázat során a kerékpáros szemlélet kialakítása a cél. A gyerekek több korosztályban nyújthatják be a rajzaikat. Természetesen értékes ajándékok kerülnek majd kisorsolásra. A „Bringázz a munkába” kampányunkkal a város lakosságát kívánjuk megszólítani. Szintén jelentkezési lapot kell kitölteni, és elküldeni a bringazzamunkabatk@gmail.com e-mail címre, és ide várjuk az 5 alkalommal elkészült fényképeket is, amik igazolják, hogy valóban kerékpárral jutott el a jelentkező a munkahelyére.

Az érdeklődők honnan tudják beszerezni a jelentkezési lapokat?

Jelentkezési lapokat személyesen itt nálunk a hivatalban is be lehet szerezni, eljutattunk az iskolákba is ezekből, illetve a totkomlos.hu oldalról is le lehet tölteni.

A pályamunkákat valamint a jelentkezési lapokat ide a polgármesteri hivatalba kell eljuttatni, vagy az iskolák is besegítenek ezek továbbításában?

Besegítenek az iskolák is, de természetesen hozzánk is be lehet hozni, vagy a megadott e-mail címekre is be lehet küldeni a fényképekkel együtt. Természetesen a rajzokat eredetiben szeretnénk megkapni.

Mikor van a pályamunkák leadási határideje?

A „Bringázz a munkába” és a „Bringázz a suliba” kampányunk határideje március 16., a rajzpályázatra pedig március 5-ig lehet leadni a rajzokat.

 Lassan mindenki megismeri a kerékpár utat, de megjelent erről egy kiadvány is.

 Igen, egy eredmény kommunikációs kiadvány, amiben az elért célokat próbáltuk összefoglalni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komlosmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr1616438940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása